Termeni si conditii

1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului www.dear.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea www.dear.ro si a furnizorilor/autorilor/partenerilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.dear.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.dear.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produse si Servicii
www.dear.ro isi rezerva dreptul de a selecta partenerii si produsele afisate de catre acestia fara nici un fel de criterii.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari OFG. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

Dear.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele produse deteriorate, intarzieri, s.a.m.d. Furnizorii sunt direct responsabili pentru calitatea serviciilor si produselor furnizate de ei.


3. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.dear.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.dear.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.